Skip to main content

Blocks

Skip Feedback

Feedback

  • FeedbackОцінка якості курсу
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • Site pages

      • My courses

      • Tags

      • URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • FolderКорисні матеріали

      • PageКорисні посилання

      • ForumНовини сайту

      • FeedbackОцінка якості курсу

      • FeedbackОцінка якості курсу

      • PageВідео-консультування

    • My courses

    • Courses

      • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

          • Фізичне виховання 2-й курс (Гасан Є.С.)

          • Інклюзивне фізичне виховання

          • Лікувальна фізична культура

          • Настільний теніс з методиками викладання

          • Оздоровче харчування

            • General

            • Topic 1

            • Topic 2

            • Topic 3

            • Topic 4

            • Topic 5

            • Topic 6

              • LessonМатеріал до теми

              • LessonМатериал до теми

              • Lesson Для самостійної роботи. Харчові настанови різних ...

              • QuizТЕСТ вегетаріанство

            • Topic 7

            • Topic 8

            • Topic 9

            • Topic 10

            • Topic 11

            • Topic 12

            • ЗАЛІК

          • Педагогічні дослідження у фізичній культурі і спорті

          • Рухливі ігри з методиками викладання

          • Спортивні єдиноборства з методиками викладання

          • Спортивні споруди

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

        • Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...

      • Циклова комісія природничих дисциплін та туризму

      • Циклова комісія видавничої справи та редагування

      • Циклова комісія іноземних мов

      • Циклова комісія економічних дисциплін та менеджменту

      • Циклова комісія математичних дисциплін та програмн...

      • Циклова комісія соціальної роботи та педагогічних ...

      • Циклова комісія суспільних дисциплін та права

      • Циклова комісія фізичного виховання та здоров’я лю...

      • Циклова комісія філологічних дисциплін

      • Підготовчі курси

      • Паспорт ОПП

      • Кваліфікаційні іспити 2024

      • Студрада ЕПФК

      • АРХІВ

  • Close
    Toggle search input
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
  • Log in

Оздоровче харчування ...

Close
Toggle search input
  1. Home
  2. Courses
  3. Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти
  4. Перелік дисциплін вільного вибору здобувача освіти...
  5. Оздоровче харчування
  6. Topic 6
  7. Материал до теми

Материал до теми

Completion requirements

Як поєднуються продукти в меню роздільного харчування для схуднення

Розробіть для себе тиждень роздільного хачування

Детальніше, як поєднувати продукти, можна подивитися в інтернеті (роздільне харчування для схуднення таблиця). Наведемо основні принципи поєднання:

  • забороняється вживати разом протеїни і вуглеводи.
  • м’ясну і рибну продукцію можна поєднувати з будь-якими овочами, але не можна з хлібобулочними виробами, молочко і кісломолочку, сиром , яйцями, рослинним маслом.
  • овочі є з усім, крім молока.
  • бобові та крупи добре поєднуються зі сметаною і овочами.
  • молоко не можна з чимось комбінувати, тільки пити окремо.
  • яйця рекомендується їсти з овочами.
  • сир комбінувати з рослинними оліями.   

Згідно з правилами системи роздільного харчування споживана їжа поділяється на наступні групи:

  • продукти, для переварювання яких виділяється кислота (білки і рослинна їжа).
  • їжа, для засвоєння якої необхідна луг (крупи, солодощі і борошняні вироби, звичайна капуста , картопля, земляна груша, шпинат, томати, що пройшли термічну обробку, пастернак, банани, сухофрукти, пиво).
  • їжа, для перетравлення якої виробляються обидві речовини (капуста крім звичайної, свіжі томати, огірки, баклажани, часник, морква, зелені листові овочі, жири, висококалорійний сир, бобові крім сої та арахісу, гарбуз, бруква, гриби, горіхи, насіння, авокадо, болгарський перець, маслини, прянощі, чай на основі трав, кісломолочка, джем).

Один з творців роздільної дієти Шелтон поділив ін одукти так:

  • протеїни.
  • кислі і солодкі фрукти.
  • крохмальні і некрахмальние овочі.
  • жири.
  • вуглеводи.

Якщо слідувати розпорядженням і не відступати відправив, результат не змусить себе довго чекати.

Правила, які встановили творці дієти Шелтон і Хею:

  • можна їсти продуктову продукцію промислової переробки.
  • одну і ту ж їжу можна вживати максимум 3 р. в тиждень.
  • перед їжею і відразу після неї не можна пити (тільки за півгодини і через півтори години).
  • перерву між некомбініруемой їжею не менше 2 ч.
  • їжу потрібно вживати відразу після приготування, добре розжовуючи.

На закінчення хочеться додати, що їсти окремо можна і після того, як вдалося схуднути. Це допоможе підтримувати отриманий результат. Однак слід враховувати, що такий раціон може бути протипоказаний під час вагітності та годування груддю. Тому попередньо потрібно проконсультуватися з фахівцем.



This lesson is not ready to be taken.
Data retention summary
Get the mobile app